VÄLKOMMEN TILL VÅRAN VARDAG

onsdag 6 juni 2012

Historiens kallaste Siesta!

Ja fy fan va kallt det var på Siesta festivalen i Hässleholm ihelgen... Jag och älskling och min kusin Sandra köpte 3-dagars biljett (tors-lör).
Vi sov INTE i tält.. haha nä fy! Vi sov hemma hos Sandra i hennes lgh i Kristianstad och åkte tåg fram och tillbaka till Hässleholm hela tiden. Smidigt och de va bra att dom i år hade satt in extra insatta tåg på natten  :)
Men fy va kallt det var.. 6 grader!!!!! i juni liksom.. helt sjukt kallt. Hörde någon som sa att det var historiens kallaste Siesta festival... och de förstår jag. Det sjuka är att vissa skulle ändå gå i shorts och linne :O
En annan hade ju både tjock fleecetröja och regnjacka/vindjacka, mössa, sjal och vantar ;) haha men frös ändå... galet kallt men jag skulle verkligen inte bli sjuk igen!!
Det regnade iaf bara 1 dag men dock riktigt ordentligt :P haha men vi hade tur för när de värsta kom så stod vi inne i öltältet ;)

Men det var en trevlig helg ändå och vi såg många bra band :)
Bl.a The Hives, Den svenska björnstammen, Maskinen, Kapten röd, Timbuktu & Damn, Eldkvarn och Lars Winnerbäck! och några till men orka inte skriva alla ;)







Bilder tagna med iPhone


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar