VÄLKOMMEN TILL VÅRAN VARDAG

söndag 11 mars 2012

Vattenläckan

Alla kanske inte vet de.. men i december 2011 under tiden vi var i Thailand så fick vi en vattenläcka i vår lägenhet på grund av att dom renovera i lägenheten ovanför oss. Det var inte speciellt roligt att komma hem till.. man trodde att man skulle vara utvilad men blev istället stressad :/
Dock hade vi ju tur för inga möbler skadades... min dator stod i vatten men som tur va så är den lite upphöjd inuti och klarade sig.
Ibland är man glad över att golvet lutar.. hade de inte gjort de så hade alla mina saker förstörts eftersom under den tiden höll jag på att flytta in, och många flyttkartonger på golvet och vissa saker låg utanför kartongerna.

Men nu är ju alla hantverkare klara och vi ha kunnat flytta "ut" i vårt vardagsrum/kök igen.
Vi kände att vi båda ville ha nya möbler och göra lägenheten lite mer mysig och hemtrevlig efter detta.. så därför håller vi på för fullt.. lite i taget... att renovera/fräscha upp lägenheten.

 Det har hänt mycket i vår lägenhet och jag kommer att visa er lite vad som redan hänt och sånt som händer löpande :)

Hallen

Igår va vi på Ikea och köpte en spegel och ett skoskåp till hallen.
Den fina tapeten (som jag är super nöjd med) är endast en fondvägg som vi själva köpte och satte upp.. eller Jesper fick sätta upp :P


Alla andra tapeter har vi oxå fått välja själva men dom stod försäkringsbolaget för :)
Denna va lite dyr ;) ca 700kr/rulle
Men som tur va så behövdes bara 1 rulle hos oss!

Det har varit väldigt kallt och dragit lite på toaletten så nu hoppas vi på att de blir bättre när vi tätat lite i en springa som fanns där.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar